top of page

Sponsorkliks voor Heeten Sportief

Bijgewerkt op: 15 sep. 2022


Heeten Sportief sponsoren zonder dat het je extra geld kost? Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het kan echt!


Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan Heeten Sportief, zonder dat het jou een cent extra kost!


Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Heeten Sportief ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar Heeten Sportief.

En nogmaals, het kost je niets extra!


Wil je Heeten Sportief ook GRATIS sponsoren?

Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Heeten Sportief. Voor jou een kleine moeite, voor Heeten Sportief zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel waar je je aankopen wilt doen.


Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt. 75% van deze commissie storten zij op de bankrekening van Heeten Sportief. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol een commissie uit en profiteert Heeten Sportief hier direct van!


Let op: geen commissie op boeken

In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.


Je blijft anoniem

Noch SponsorKliks, noch Heeten Sportief weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Heeten Sportief is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Heeten Sportief niets op.

Comments


bottom of page